BEMUTATKOZÁS

Király Zita kozmetikus mester

Hivatásom a bőrszépítés, melyet 1989 óta próbálok a tökéletesre fejleszteni. Hiszem hogy a jól megválasztott szalonkezelés és az egyénre szabott otthoni ápolás tartós, szép eredményeket szül.

2001-ig több professzionális cég termékeivel dolgoztam, mindig rendszerben , lehetőség szerint a vendéget a házi ápolásba is bevonva. Több kedvenc termékem is volt, de soha nem találtam meg egy kozmetikai márkánál sem azt a termékválasztékot, amire szükségem volt, vagy ha nagy volt a kínálat akkor a krémek állagát nem szerettem hatásuk ellenére.

A legfontosabb persze a bőrre gyakorolt hatás, de a vendég szempontjából lényegesen nagyobb élményt nyújt a kezelés egy kiváló minőségi anyaggal, legfőképp a masszázsnál, ami ugye a kezelés lelke.

2001-ben találkoztam a Baborral, megtalálva azt amit kerestem. A Babor termékek a legmagasabb igényeket is kiszolgálják, a kezelés élmény vendégnek,kozmetikusnak egyaránt és az eredmények meggyőzőek.

Számos tanfolyamot végeztem és végzek folyamatosan itthon és három alkalommal volt szerencsém a cég központjában, a németországi Aachenben részt venni intenzív képzésen is, melyek nagyon inspirálóak voltam számomra.

Munkámat a magyarországi forgalmazó 2004-ben Babor aranyrózsával jutalmazta és 2011-ben 2012-ben, 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben én lettem itthon  az év Babor kozmetikusa. A legnagyobb öröm persze számomra a vendégeim elégedettsége, hűsége.

A klasszikusnak mondható eljárásokon kívül 2001 óta végzek bőrmegújító mikrodermabráziós kezeléseket a Skin Jet kristályos elven működő gépével , bőrfiatalító kezeléseket  lézeres mezoterápiával  és rétegelt hiauronsav feltöltést CW lézerrel.  Továbbra is nyitott vagyok az új eljárásokra, amivel még tökéletesebbé és tartósabbá tudom tenni a kezeléseim eredményét, melyek tökéletes relaxációra alkalmas környezetben történnek.

Babor referenciaszalon

Az év szalonja 2016

Interjú az AgeAttraction oldalán
null

Elle magazin megjelenés

Elle magazin cikk

Az év Babor kozmetikusa

2012

Az év Babor kozmetikusa 2012

Zita Szépségszalon – büszkeségek

Zita szépségszalon - eredmények
null
null
null
null

Egy vendégem írta:

“Kedves Zita,
Elsőként szeretném neked megköszönni a lehetőséget,  hogy eljuttattad hozzánk ezt a csodálatos termék családot.
Az egyre bővülő termék paletta mellett úgy gondolom nagyon fontos megemlíteni   a te szaktudásod ,szakmai szereteted, kitartásod aminek a Babor cég és mi makóiak is hálásak lehetünk.
Hisz ennek a sikertörténetnek te része vagy.

Köszönettel,
Kati

Ui: További sikeres munkát!”