DOCTOR BABOR PRO újdonságok

A DOCTOR BABOR PRO termékcsalád három új taggal bővül! Ismerd meg a PRO szemkörnyékápoló krémjét és két új koncentrátumát!

null
null

RETINOL EYE CREAM

A DOCTOR BABOR PRO A – Retinol Eye Cream lemásolja a bőr szerkezetét és segít megerősíteni a szemkörnyéki zónát. Active Retinoid növényi kivonattal kombinálva iridoid glikozidokban és flavonoidokban gazdag, mely elősegíti a bőrfiatalítás aktiválását, csökkenti a ráncok és sötét karikák megjelenését. Segít feszesíteni a megereszkedett szemhéjat, simább és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a szemkörnyéki területnek. Illat-és mesterséges színezőanyagoktól mentes.

HASZNÁLAT:
Használja reggel és/vagy este, letisztítás után és finoman ütögesse a bőrbe.

Figyelem: Ne használja együtt más retinol termékekkel!

Ára: 19.400 Ft / 15 ml

null

PEP-PEPTIDE

A DOCTOR BABOR PRO PEP – Peptide koncentrátum szignál peptidet és japán bors kivonatot tartalmaz, amely a kozmetikai injekciókhoz hasonló hatást fejt ki. A peptid segít megszakítani a jelátvitelt, ezáltal csökkenti a mikrofeszültségek megjelenését a bőrön. A japán bors kivonat fokozza a természetes feszesítő hatást és enyhe zsibbasztó érzést okoz a bőrfelületen. A bőr feszesnek, ellazultnak tűnik, a ráncok kevésbé láthatóak.
Illat-és mesterséges színezőanyagoktól mentes.

HASZNÁLAT:
Vigye fel reggel és/vagy este, letisztítás után, majd használjon krémet.

Ára: 35.800 Ft/ 30 ml

null

ATP – ADENOZIN-TRIFOSZFÁT

A DOCTOR BABOR PRO ATP – Adenosine Triphosphate koncentrátum ATP-t tartalmaz, vagyis a bőr legfontosabb energiaszolgáltatóját. Segítségével a bőr újra energiával teli, hidratált és vitalizált lesz. Az eredmény: hosszan tartó energikus, fiatalabbnak látszó arcszín.
Illat-és mesterséges színezőanyagoktól mentes.

HASZNÁLAT:
Használja reggel és/vagy este, letisztítás után, majd vigyen fel krémet az arcra.

Ár: 26.300 Ft/ 30 ml