Bemutatkoznak a metál ampullák, azaz a Precious Collection!

null

7 napos ampulla kezelés, amely hatékonyan küzd a sejtek öregedése ellen, a láthatóan friss, élettel telibb és tónusosabb bőrért.

Az új metál ampullakollekció a BABOR eddigi legerősebb 7 napos ampulla kúrája, amely lassítja a bőröregedés jeleit.

+100%* több energia
+90%* ráncfeltöltés
– 93%* kevesebb ránc

Ez a Precious Collection!

Ismerd meg a BABOR legújabb kincseit – megérkezett a PRECIOUS COLLECTION!

A rosegold, arany és platinum színű ampullák hatékonyan kombinált, kiváló minőségű hatóanyagai megadják a bőrnek azt a szükséges energialöketet, feszesítést és azonnali liftinget, ami a városi életstílus okozta tünetek elleni küzdelemhez szükséges. Finom illatokkal és innovatív, fémmel bevont design-nal kiegészítve a BABOR létrehozta az eddigi legfényűzőbb és legerőteljesebb 7 napos ampullakúráját, amely pontosan ott fejti ki hatását, ahol kell: a bőr sejtjeiben.

A Precious Collectiont keresd kozmetikámban!

Ára: 17.850 Ft

null

Rose Gold Energy – 100%* több energia

A Rose Gold Energy ampullában található aktív összetevők, mint a tengeri eredetű poliszacharidok és alfa-glükánban gazdag hatóanyagok, támogatják a bőr sejtjeinek megújulását és hozzájárulnak a bőr vitalitásához. Az éjszaka folyamán feltölti a sejtek energiaszintjét, serkenti a méregtelenítést és regenerálódást, valamint újra működésbe hozza a bőr védekező képességét.

null

Gold Volume – 90%* több ráncfeltöltés

A PRECIOUS COLLECTION ampulla kúra 4. és 5. napján alkalmazott Gold Volume ampulla kisimítja és hidratálja a bőrt, továbbá megvédi az oxidatív stressztől.
A kávécserje őssejt kivonat fokozza a kollagén szintézist, a szőlőből kinyert polifenolok megemelik a bőrt és feltöltik a ráncokat, az arany pelyhek pedig természetesen széppé varázsolják.

null

Platinum Lift – 93%* kevesebb ránc

Platinum Lift ampulla azonnali feszesítő hatást és természetes ragyogást biztosít bőrödnek a szuharkivonatnak és a galaktomannánnak köszönhetően. Hétszeres hatóerővel veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. Javítja a bőr nedvességtartalmát, szilárdságát és segíti a védelmi funkcióit.

*Az eredmények az egyhetes ampullakúra és a Reversive Cream egyidejű használata után 42 nő önértékelése alapján kiszámolva. Az egészséges és fiatalos bőr már a sejtjeinkben elkezdődik.