Cleasing 2021

null

Tiszta. Hidratált. Egészséges.

Szerelem volt első látásra!

 

A Hy-Öl és a Phytoactive 1956-ban találtak egymásra, amikor Dr Michael Babor kifejlesztette  ezt a hatékony letisztító duót!

A 65 éve alkotnak verhetetlen párost a tiszta és ragyogóan friss arcbőrért!

Most szettben, jubileumi áron kapható!

A jubileumi szett ára: 13.450 Ft

null
null

HY-ÖL & Phytoactive Hydro Base száraz bőrre!

A HY-ÖL & Phytoactive Hydro Base kombinációja tökéletes letisztító rutint kínál száraz bőrre. A Phytoactive Hydro Base egy frissítő és pezsdítő gyógynövényi kivonat, mely tisztítja a bőrt a pórusok mélyén. HY-ÖL-lel együtt alkalmazva eltávolítja a zsírban és vízben oldódó szennyeződéseket, és már letisztítás közben ápolja a bőrt.

null

HY-ÖL & Phytoactive Sensitive érzékeny bőrre!

A Hy-ÖL & Phytoactive Sensitive kombinációja tökéletes tisztító rutint jelent az érzékeny bőr számára. A nyugtató gyógynövénykivonat biztosítja a láthatóan tiszta és puha bőrt. HY-ÖL-lel együtt alkalmazva eltávolítja a zsírban és vízben oldódó szennyeződéseket, és már letisztítás közben ápolja a bőrt!

null

HY-ÖL & Phytoactive Combination kombinált & zsíros bőrre!

A Phytoactive Combination egy kiegyensúlyozó és finomító növényi kivonat a zsíros és olajos bőrre. HY-ÖL-lel együtt alkalmazva eltávolítja a zsírban és vízben oldódó szennyeződéseket, és már letisztítás közben ápolja a bőrt.

null

HY-ÖL & Phytoactive Reactivating fáradt bőrre!

A Phytoactive Reactivating egy revitalizáló növényi kivonat a fáradt és regenerációra szoruló bőrre. HY-ÖL-lel együtt alkalmazva eltávolítja a zsírban és vízben oldódó szennyeződéseket, és már letisztítás közben ápolja a bőrt. A revitalizáló növényi kivonat mélyen a pórusokban tisztítja és felfrissíti a bőrt.

Készletről elérhető a Zita Szépségszalonban!