MASZK x AMPULLA = MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG

null

A BABOR új termékeiben egyesül a szövet maszkok ereje és az ampulla koncentrátumok lenyűgöző hatékonysága. A bársonyos gyapjúból készült maszkok még több nedvességgel töltik fel a bőrt, miközben az ampullák rendkívül koncentrált és aktív összetevői azonnal észrevehető, látható hatást biztosítanak.
Éld át a WOW élményt a 4 különböző maszk x ampulla kombináció közül válogathatva:

  • Pollution Protect: Valódi pajzsként védi bőrödet a mindennapi szennyeződések és a negatív környezeti hatások ellen.
  • Perfect Glow Mask: Intenzíven hidratál, ami segít az egységes arcszín kialakításában, így visszanyerheted bőröd természetes ragyogását!
  • Collagen Booster Mask: Amikor a bőr elkezd veszíteni feszességéből, a Collagen Booster maszk segítségével újra formába hozhatod magad! Serkenti a bőr kollagéntermelését a feszesebb és frissebb arcbőrért.
  • Grand Cru Mask: A damaszkuszi rózsából kivont olajat is tartalmazó ampulla, tökéletes bőrfiatalítást biztosít, miközben regenerálja a bőrt. Az eredmény azonnal látható!

A maximális eredmény elérése érdekében, használd az általad választott maszk + ampullát egy intenzív ampulla kezeléssorozat első lépéseként!

Látogass el kozmetikámba, s fedezd fel a BABOR új Maszk + Ampulla kollekcióját!

Így használd: 

Az ampulla feletti jelölés mentén hajtsd meg a tasakot, majd az ampulla tartalmát nyomd át a tasakba. Ezután finoman masszírozd bele a szövet maszkba az ampullát. Nyisd ki a tasakot és élvezd a maszk nyújtotta WOW élményt! 10-20 percig hagyd hatni.

Ár: 2.850 Ft/ db