SeaCreation karácsonyi szett

null

Mindazok számára, akik valami nagyon különlegeset keresnek – saját maguknak vagy a szeretteiknek.

Elsőként jelenik meg a BABOR SeaCreation X-mas Set– a tökéletes anti-aging hatású mestermű – szeretettel, neked csomagolva. Fedezd fel a kitűnő áron kínált prémium kategóriájú termékeinket.
A szett két terméket tartalmaz a teljeskörű anti-aging hatás érdekében:

  • SeaCreation THE SERUM: luxus anti-aging arckrém (30 ml) a teljeskörű szépséghez
  • SeaCreation THE CREAM: luxus anti-aging aktív hatóanyag koncentrátum (15 ml) a teljes körű szépséghez

HATÁS

A SeaCreation termékek segítséget nyújtanak a korai bőröregedés elleni védekezésben, elősegítik a bőr anti-aging funkcióinak működését és hozzájárulnak az öregedés meglévő jeleinek csökkentéséhez. A bőr feszesebbnek, kisimultabbnak tűnik, és fiatalosan frissé válik.

MŰKÖDÉS

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejlik. A BABOR laboratóriumai egy lépéssel közelebb kerültek ennek az évszázados titoknak a megfejtéséhez. A MicroAlgae AP az intelligens aktív ránctalanító hatóanyag, a Glycocéane GP3 a hatékony anti-aging protein (fehérje), és a BABOR thermophilus (baktériumkultúra) az energizáló mikro-orgazmus összetétel teszi a SeaCreation-t egy tökéletes anti-aging hatású mesterművé. Fokozza a bőr ragyogását és segítséget nyújt a bőrnek az oxidatív stressz ellensúlyozásában.

HASZNÁLAT

THE SERUM: A bőrápoló krém használatát megelőzően, reggel és/vagy este vidd fel a szérumot a letisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, és a tenyered használatával, enyhe nyomkodással simítsd a bőrödbe.
Javaslat: a maximális eredmény elérése érdekében, utána használd a SeaCreation THE CREAM krémet vagy a THE CREAM RICH krémet.
THE CREAM: Használd a krémet reggel vagy este, letisztítás után. Spatulával vedd ki a krémet, vidd fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozd a bőrbe.

SeaCreation szett tartalma:
The Serum 30 ml
The Cream 15 ml

A szett ára: 59.850 Ft