TAVASZI ÉBREDÉS BŐRÖDNEK A BABOR AMPULLA TOJÁSSAL

A BABOR Húsvéti Ampulla Tojása megérkezett és ismét biztosítja bőrödnek a hidratált és feszes bőr wow élményét! Az elegáns márványos ablakok mögött ezúttal is egy 14 napos ampullakúra rejtőzik. A különböző ampullák tökéletes összhangja hatékony és intenzív kezdést ad a tavaszi szépségápolási rutinodhoz!

Az idei ampullatojásba bekerült a Stress control ampulla és a Pollution Protect ampulla is, mert egyre nyilvánvalóbb hogy nagy hangsúlyt kell fektetnünk a környezeti hatások okozta bőröregedés semlegesítésére is.

A szépségelixírek sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, mert a hatóanyagok többszörösét tartalmazzák mint a szérumok vagy krémek. Nagy előnyük hogy nyom nélkül szívódnak be a bőrbe, így azok is tudják használni, akik nem igénylik a mindennapi krémes bőrápolást.

null

A 14 db szépségelixírt rejtő tavaszi Ampulla Tojást keresd kozmetikámban!

A Húsvéti Ampulla Tojás tartalma:

1 x Hydra Plus
1 x Stress Control
2 x Beauty Rescue
2 x Perfect Glow
2 x Pollution Protect
2 x Active Night
1 x 3D Firming
1 x Grand Cru The Rose
1 x Grand Cru The White
1 x Grand Cru The Black

Az ampullatojás ára: 15.450 Ft

Az idén is lesz Ampullatojás nyereményjáték!

Minden ampullatojást vásárló neve bekerül a nyuszikosárba és Húsvét elött kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy Doctor Babor Pro NIC Skin Aktivator-t kap ajándékba.

A skin aktivátor nikotinátjai (B3 vitamin ) aktiválják a mikrokeringést, hogy a bőröd oxigénben gazdag és jobb felszívóképességű legyen, valamint rózsás-életteli színt kapjon.

Ideális előkészítése a bőrnek ampulla, maszk felvitele előtt a felszívóképesség gyorsítására vagy a fáradt bőr felfrissítésére!

null