ÚJ AMPULLA A BABOR KÍNÁLATÁBAN

null

Pollution Protect ampulla    

A Pollution Protect ampulla a hatékony aktív probiotikus összetevők és természetes antioxidánsok kombinációját tartalmazza. Az oxidánsok kis stresszt jelentenek, amik nagy gondot tudnak okozni, és szó szerint: a levegőben vannak. A  szépségkutatók ezt a jelenséget nevezik oxidatív stressznek. Ezt okozhatják a szabadgyökök, és károsítják a bőrszövetet, sejteket.

Szabad gyökök képződnek, amikor a bőr UV sugárzásnak, kipufogógáznak vagy környezetszennyezésnek van kitéve. A probiotikus bifidobaktérium segítségével az ampulla stimulálja az autoimmun folyamatokat a bőrben, ezáltal javítja a sejtek gyógyulási mechanizmusait, és segíti a  bőröregedés elleni küzdelmet.

A Marrubium vulgare kivonat védi a bőrt a környezetszennyezés ellen, semlegesíti a szabadgyököket és véd a kék fény ellen is, mivel aktivizálja a bőr saját anti-oxidáns védelmi mechanizmusát. Az ampulla kapszulázott E-vitamint tartalmaz, ami hatékony anti-oxidáns, melynek víztároló hatása is van, így hosszantartó hatást biztosít.

Pollution Protect 7×2 ml – lakossági kiszerelés

Lakossági ár: 10.950 Ft

null

Stress Control ampulla

Stressz a munkában, a gyerekek vagy esetleg egy váratlan esemény miatt. Ezek a dolgok nem csak a hétköznapjaidban, hanem a bőrödben is káoszt okoznak. Minden alkalommal, mikor stressz ér minket, a tökéletesen kiegyenlített hormon háztartásunk kortizol felszabadításával reagál.

A Stress Control ampullában lévő intelligens stressz ellenálló complex 3 lépésben működik.
1. Tamarindot tartalmaz, és az adaptogénhez hasonlóan szabályozza a kortizolszintet, így a bőr nem válik annyira szárazzá a stresszes helyzetekben. Az adaptogének biológiailag aktív növényi anyagok, amelyek a stresszhelyzetben szabályozzák a legfontosabb mediátorokat, és a tamarindéhoz nagyon hasonló hatásai vannak.
2. Hexapeptide-8 a botoxhoz hasonlóan működik, nagyonban segíti az arcizmok nyugatatását.
3. Marrubium vulgare kivonatot tartalmaz. Ez a gomba természetes fájdalomcsillapítóként ismert 3 perc alatt nyugtatja a bőrt, szabályozza a válasz reakciókat, és 10 perc alatt csökkenti a kipirosodást.

Stress Control 7×2 ml – lakossági kiszerelés

Lakossági ár: 12.450 Ft

MÉG MINDIG FESZÜLT VAGY? A BŐRÖD MÁR NEM!