REVIDERM SkinNeedler

Új bőrfiatalító kezelés a Zita Szépségszalon kínálatában! Végre fájdalommentes megoldást találtam a tűszúráson alapuló bőrfiatalításban! Több mint egy évtizede a mikro-needlinget tartják a titkos fegyvernek az anti-aging és a látható bőrproblémák kezelésében.

A mikro-needling a test öngyógyító mechanizmusait használja a fiatalosabb bőr elérése érdekében.Minden egyes tűszúrás helyét kollagénrostok termelésével gyógyítja a bőr, melytől visszanyeri tömörségét, fiatalos felszínét!

Vendégeim nagy kedvence volt eddig is a mikroneedling kezelés, na nem maga a kezelés, hanem az elért eredmény. Sajnos a fájdalom miatt sokan idegenkedtek ettől a kezelési eljárástól, most ennek vége!

null

A dermarollerek a nagy szögű behatolás miatt feleslegesen roncsolják, károsítják a bőrt, míg a meso-pen-ek gyakran a nagyon gyenge motorok miatt nehezen mozognak a bőrben, míg a fakír hatás miatt akár teljesen hatástalan kezeléseket végeznek vele.

(fakír hatás – A több tű körben egymás mellé helyezve megnöveli a bőr ellenállását, így a bőrt tolja befelé, csökkentve ezzel a behatolás mélységét)

null

A REVIDER SkinNeedler kezelőegységén egy teljesen új, jól átgondolt tűelrendezés található,  – 10 tű egy sorban – az innovatív Precision Liner biztosítja a végső penetráció pontosságát. A bőrpenetráció pontos, meglepően fájdalommentes és minimálisan invazív.

  • A behatolás mélysége 0-1,5mm közötti skálán állítható.
  • Másodpercenként 1500 ponton történő bőrbe hatolás.
  • Rugalmas kezelhetőség az arcbőr minden területén.
  • Nincs fakír hatás
  • Gyengéd, fájdalommentes. Lerövidíti a gyógyulási időt, nem roncsolja, feleslegesen a bőrt.
null
null

A kezelés kúraszerűen javasolt, 6 kezelés 2 hetente ismételve!