Varázslatos szempillák 6 hét alatt

null
  • Ha kicsik a szempilláid és nem szeretnél ragasztatni,
  • ha van műszempillád és szeretnéd hogy tartósabb legyen,
  • ha levetetted a műszempillád és a saját pilláid megerősítésre várnak,

akkor Neked ajánlom!

MysticLashes szempillanövesztő szérum

Ára: 19.880 Ft

 

MysticLashes+ szempillanövesztő szérum

Ára: 20.880 Ft

 

Csodásan hosszú és dús szempillák műszempilla nélkül. Új, innovatív formula a legjobb minőségű koncentrált hatóanyagokkal. Parabén és illatanyag mentesen!

TERMÉKINFÓ: 

Az AgeAttraction laboratóriumában sikerült kifejleszteniünk egy innovatív összetételű formulát amely a szempillák növekedési fázisát elősegíti ezzel lehetővé teszi a gyorsabb növekedést. A MysticLashes szérumot érzékeny felhasználók és kontaktlencse viselők is alkalmazhatják. Azért van két féle szempilla növesztő, hogy a Prostaglandine kritikusai és hívei is egyaránt megtalálják a számukra megfelelőt. Mindkét termék kiváló alapanyagú, és használható akkor is ha valakinek van fenn műszempilla, hiszen erősebbé teszi a saját pillát, segítve ezzel a műszempilla tartósságát, és a saját, egészséges pillák megtartását.

A MysticLashes+ szuperkoncentrátum ugyanazon hatóanyagokat tartalmazza mint a MysticLashes szérum, de más mennyiségi arányokban. A MysticLashes+ szuperkoncentrátumban a növekedés elősegítésére a magas hatékonyságú Prostaglandin analóg izopropil-kloprosztént is alkalmazták, amely gyors ütemben dúsítja és hosszabbítja a szempillákat.

Hogy kell használni?
Legalább 6 hétig napi 1-2 alkalommal ajánljuk a szérum használatát. Már egy csekély mennyiség is elegendő, hiszen koncentrátum mindkét termék!!

Ha a szempillák elérték a kívánt hosszúságot:
szérumunk erősíti a szempillák hajhagymáit, és megerősítik azok bőrbe való horgonyzódását. Ezért érdemes a hatás elérése után is használni, de itt már elegendő kétnaponta egyszer alkalmazni a szérumot.

Minden termékhez magyar nyelvű vendégtájékoztatót is biztosítunk!

Elérhető készletről a Zita Szépségszalonban!

Vásárlóink iránt mutatott tiszteletünk jeléül minden egyes hatóanyagot felsorolunk melyet szérumunk tartalmaz.

A MysticLashes az alábbiakat tartalmazza (csökkenő mennyiségben):

Víz, glicerin, Pentilén-glikol, Fenoxietanol, Myristoyl Pentapeptid-17, Biotinoil-tripeptid-1, koffein, biotin, nátrium, hialuronát, tokoferol, Panax, ginsenggyökérkivonat, vöröshere (Trifolium Pratense), mungóbabcsírakivonat (Vigna Radiata csíra kivonat), glyzin, alanin, arginin, szerin, valin, izoleucin, treonin, fenilalanin, prolin, hisztidin, Poligiiceril-10, Etilhexil-glicerin, nátrium PCA, nátrium-laktát, aszparaginsav, PCA (Pirrolidon-karbonsav), hidroxi-etil-cellulóz