Babor kezelések

A Babor története 1956-ban kezdődött egy merész és nagyratörő vegyész Kölni konyhájában.

Dr Michael Babor fejlesztette ki a Hy-Öl-t, amely természetes olajokkal tisztítja a bőrt, ezzel megteremtve az alapot számtalan díjnyertes bőrápolási újítás bevezetéséhez.

A HY-Öl a mai napig a márka legkeresettebb, ikonikus terméke.

Dr Leo Vossen megvásárolta a szépségápolási vállalkozást és a vegyész ötletét globális márkává fejlesztette, a mai napig családja tulajdonában van, immár a 3. generáció gondozásában.

A Babor több mint 70 országban van jelen, székhelye Aachen. Minden termék, az ötlettől a megvalósításig itt zajlik, a legmagasabb minőséget képviselve mind a tudomány, pontosság és hatékonyság területén.

A környezetvédelem a Babor filozófiájának része, a ,,zöld” termelés náluk fókuszban van!

Mind az összetevők, mind a csomagolás mind a szén-dioxid kibocsátás minimalizálása fontos számukra, 2014 óta a termelés karbonsemleges a  zöld energiának, napelemes villamosenergiának és az éghajlatiszempontból klímasemleges megújuló földgáznak köszönhetően.

2020 óta a BABOR klímasemleges vállalati és termékekhez kapcsolódó ökológiai lábnyommal rendelkezik.

A BABOR-nál töretlenül dolgoznak azon, hogy segítségükkel elérhetővé váljon Számodra a tökéletes, hibátlan arcbőr, kihozhasd természetes szépségedből a legtöbbet és maximális életörömmel vágj neki a hétköznapok kihívásainak.

Ez a meggyőződés teszi a Babort Európa első számú professzionális kozmetikai márkájává!
 

A kezelésekről bővebben