Sea Creation kezelés

Az örök fiatalság titka az óceán mélyéről.

Az igazi szépség eredete a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR most kicsit közelebb jutott ennek az ősi rejtélynek a megfejtéséhez. A 4000 méter mélyről felhozott tengeri aktív hatóanyagok hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez, vitalizálják a bőrt és a teljes körű, luxus anti-aging bőrápolás kiemelkedő elemévé teszik a SeaCreationt. A bőr sejtenergiája növekszik és ellensúlyozza az oxidatív stresszt. A bőr feszesebbnek, simábbnak és fiatalosan frissnek tűnik!

Ne halmozd a különböző bőreredményeket ígérő tégelyeket, ez a termék mindent tartalmaz ami egy teljes körű anti-age kezeléshez szükséges! Mérd élményben a luxus fogalmát!

Próbáld ki a Babor Sea Creation igazi wellness élményt nyújtó teljes körű anti-age kezelését, majd folytasd otthonodban a luxus bőrápolást!

mely tartalmazza a kezelésből megmaradt krémeket, amelyekkel folytatható az otthoni ápolás.

A Sea Creation termékek lakossági kiszerelései is készletről elérhetőek a Zita Szépségszalonban!

A teljes kínálatot és árakat a shopban találod, minden Sea Creation termék készletről megvásárolható a Zita Szépségszalonban!

Az aktuális árakról bővebb információ az ÁRLISTA oldalon található.

A KEZELÉS

Elérhető kényeztetés, modern, luxus és precíziós anyagok a tenger mélyéből.

ÉLD ÁT AZ EGYEDI BABOR METHOD ÁLTAL NYÚJTOTT TELJES RELAXÁCIÓT, MELY RUGALMASABB, TÓNUSOSABB, CSODÁSAN TÖLTÖTT, RÁNCTALAN BŐRT EREDMÉNYEZ!

A szettből megmaradt anyagokkal folytatódik az otthoni ápolást!

Ha elégedett vagy az eredménnyel, minden termék lakossági kiszerelésben is elérhető!

Sea Creation masszázs

Egy különleges masszázskombináció Ricky Welch-től.  Mivel a Sea Creation kezelés is a Babor legjavát tartalmazza hatóanyagaiban, maga a masszázs is különleges kombinációja a Babor masszázsainak, ahol a fej, arc nyak, dekoltázs, kéz és karmasszázs , a hideg és meleg kövek érintése , háttérben a kezeléshez tartozó zenével, különleges WELLNESS élményt nyújt.