Adventi Ampullanaptár 2021

EXLUZÍV BŐRÁPOLÁSI PROGRAM

Kukkants be a Babor káprázatos mesevilágába Az Adventi Ampullanaptáron keresztül!

A különböző ampullák tökéletes összhangja hatékony és intenzív kezdést ad az ünnepi szépségápolási rutinodhoz.

A 24 napos kúra az idén először a Precious ampullákat is tartalmazza, így garantált hogy a kúra végére gyönyörű, vagy hogy stílusosak legyünk a csomagoláshoz, meseszép bőrt kapjunk.

Minden ablakot egy történet díszít, melyből lassan kibontakozik a Babor 65 éves története.

Ajándékozd meg magad , vagy szeretteidet a Babor ikonikus termékével, amely évről-évre az ünnepi időszak legkedveltebb terméke!

Hadd meséljek bővebben a kúrában szereplő ampullákról:

Hydra PLUS

- a ,,szomjoltó” intenzív hidratálást biztosít¬* védőréteget hoz létre amely megköti a bőrben lévő nedvességet *hyaluronsavat és növényi alapú hidratálókat tartalmaz, amely azonnal oltja a bőr szomjúságát.

ALGA VITALIZER

- a ,, szökőár” Vitalizál és hidratál *a plankton és alga kivonat felélénkíti a fáradt szöveteket, olyan a bőrödnek mint egy friss tengeri fuvallat.

STRESS CONTROL

- ,, a stressz menedzser”* enyhíti a stressz okozta bőrpírt és ráncokat * a multiaktív komplexum szabályozza a kortizon szintet, segít ellazítani az arcvonásokat, azonnali nyugtatást ad a bőrnek.

PERFECT GLOW

- ,,ragyogás” – intenzív hidratáló*azonnal sugárzó megjelenést biztosít, rendszeres használata javítja a bőr szerkezetér, megköti a szabadgyököket.

ACTIVE NIGHT ,, jó az ágyban”

–fiatalít és aktivitál” – amíg alszol, ez az ampulla aktiválja a sejtregenerálódáshoz szükséges sejteket, így támogatja a bőrregenerálódást az éjszaka folyamán*újraszervezi a kötőszövet szerkezetét és kisímítja a bőr felszínét*harcol a bőröregedés jelei ellen

COLLAGEN BOOSTER

-,,a felemelő” a nagy kedvenc- azonnali feltöltés és emelés, javítja a bőr tónusát és feszességét azáltal, hogy elősegíti a bőr természetes kollagén termelését

Lift EXPRESS

- ,,esemény előtti” ampullaként is szoktuk emlegetni, azonnal és szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, a szemkörnyékiráncok 74%-kal csökkennek. Tapintható a fizikális feszesítő hatás! Ezt én nem is javaslom a kúrában este elhasználni, kivéve ha jelenésed van!! Ha nincs, tedd félre egy alkalomra, remek sminkalap lesz!

PRECIOUS COLLECTION

- ,,a sejtfiatalítók” - a rose gold, arany és platina ampullák hatékonyan kombinált, kiváló minőségű hatóanyagai megadják a bőrnek azt az energialöketet, ami azonnali feszesítést és liftinget produkál. A tavalyi év nagy berobbanói voltak ezek az ampullák, óriási érdeklődés övezi őket azóta is. Idei évben először kerültek be a nagy Adventi csapatba, garantálva egy szuper befejezését az Adventi Ampullakúrának!

A Babor szépségampullái egyedülálló receptúrák révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban.

Exluzív bőrápolást tesznek lehetővé, titkuk a hatóanyag koncentrációban rejlik.

2 ML AMPULLÁBAN 8X TÖBB HATÓANYAG VAN, MINT UGYANANNYI KRÉMBEN, EZÉRT GYORSABB ÉS LÁTVÁNYOSABB EREDMÉNYT ÉRHETSZ EL HASZNÁLATUKKAL.

Alkalmazásuk egyszerű: a letisztított bőrre vidd fel az ampulla tartalmát és finom mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe.  

Az ampullanaptár készletről elérhető a Zita Szépségszalonban, ahol ampullanaptárad mellé az ünnepi időszakban Babor luxus termékmintákkal is megajándékozlak!