BABOR Húsvéti Ampulla Tojás

Hello tavasz, hello sugárzóan szép bőr!

A BABOR Húsvéti Ampulla Tojás tökéletes társ a tavaszi újrakezdéshez. A Húsvéti Ampulla Tojás 14 ikonikus és rendkívül hatékony BABOR szépségampullát tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, hogy bőröd friss és sugárzóan üde legyen. A három DOCTOR BABOR Power Serum Ampulla még jobb eredményt és azonnali hatást biztosít a nagy teljesítményű hatóanyagok tökéletes adagolásának köszönhetően. A Húsvéti Ampulla Tojás nem csak bőrödet kényezteti, hanem a szemet is gyönyörködteti! Az idei design abszolút kiemelkedő! A kézzel rajzolt, fehér virágos megjelenés, rózsaszín és arany díszítéssel jelzi a tavasz beköszöntét.

Ráadásul a Húsvéti Ampulla Tojás belseje 2023-ban sem tartalmaz műanyagot! Ezzel a BABOR 3000 kg szén-dioxidot és 3000 kg műanyagot takarít meg!

Mit is kap a bőröd a 14 napos kúrától?

A Zita Szépségszalon tavaszi nyereményjátéka‼️🦋

Az idén nem elégszünk meg azzal, hogy csak az arcbőrünk lesz feszes mire jön a nyuszi, gondolkodni kezdünk már időben azon is, hogy a jó idő beköszöntével fel kell turbózni, testünk bőrét is!

🐰🐰Ha a Zita Szépségszalonban vásárlod meg a  Babor Ampullatojást, sorsoláson veszel részt és megnyerheted a Babor SPA Shaping 500 ml-es bőrfeszesítő testápolóját!🐰🐰

96%-ban természetes összetevőkből álló könnyed, gyorsan felszívódó testápoló csodás illattal.

A Shaping testápoló exluzív barkócaberkenye őssejt kivonata erősíti és védi a bőrt .A sárga mák rendkívül hatékony hatóanyaga a glaucin, amely szintén bőrfeszesítő és rendszeres használata csökkenti a cellulit megjelenését.

..és az illata

A narancs, a mimóza, a cédrus, a borostyán és a pézsma elegáns illata minden használatnál kényezteti érzékeid.

A szerencsés nyertest április 7.-én fogom kisorsolni!

Várlak szeretettel !