Cleansing + Skinovage mini szett – ÚJ!

Mini kiszerelés maximum erővel!

Mi a két legalapvetőbb eleme az egységes, szép arcbőrnek? A megfelelő letisztítás és a hidratálás! Ezt most egy kompakt, praktikus és mégis elegáns csomagolásban szerezheted meg!
Az Enzyme Cleanser egy finom, szemcsés tisztító és hámlasztó por, ami C-vitamint és enzimeket tartalmaz. Minden bőrtípusra alkalmazható! Vízzel összekverve könnyű habot képez, ami intenzíven mégis gyengéden tisztít, míg enyhén hámlasztó hatása újraéleszti a bőrt.
A Skinovage Moisturizing Cream egy exkluzív hidratáló krém kifejezetten lipid hiányos, száraz bőrre tervezve. A bőr frissnek, rózsásnak tűnik, és lágy tapintásúvá válik. Az epigenetikai kutatások eredményei alapján a speciális „power peptid” tartalmának köszönhetően fokozza a bőr regenerálódását valamint simább és fiatalosabb arcszínt kölcsönöz – Mert az erős sejtek szebbé teszik a bőrt!

Ismerd meg a BABOR legújabb kincseit – megérkezett a PRECIOUS COLLECTION!

A rosegold, arany és platinum színű ampullák hatékonyan kombinált, kiváló minőségű hatóanyagai megadják a bőrnek azt a szükséges energialöketet, feszesítést és azonnali liftinget, ami a városi életstílus okozta tünetek elleni küzdelemhez szükséges. Finom illatokkal és innovatív, fémmel bevont design-nal kiegészítve a BABOR létrehozta az eddigi legfényűzőbb és legerőteljesebb 7 napos ampullakúráját, amely pontosan ott fejti ki hatását, ahol kell: a bőr sejtjeiben.

Cleansing + Skinovage mini szett – 20 g + 15 ml

Készletről elérhető a Zita Szépségszalonban!