Fedezd fel a gyönyörű bőrt a három új Doctor Babor termékkel!

Két új  retinolos termék és egy kollagénes szérum érkezett a Babor termékek kínálatába, melyek fantasztikus eredményeket hoznak bőrápolásodba!

Gyere el hozzám és alakítsuk ki arcápolási rutinodat az új termékekkel együtt!

Megérkezett a BABOR legújabb termékfejlesztése, mely újra definiálja az erőteljes retinol hatóanyag piaci standardját. A háromszoros pro-retinol hatóanyag komplexből és niacinamidból álló Triple Pro-Retinol Cream átfogó öregedésgátló hatással támogatja a bőr fiatalítását, fokozza a kollagén szintézist, segít a bőr saját természetes szerkezetének javításában és feszesítésében, finomítja a pórusokat , a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, egységes bőrfelszínt eredményez!

Összefoglalva a Retinol több rétegben veszi fel a harcot a bőr minőségi változásában, legyen az a bőrfelszín finomítása, vagy a bőr teltségének , feszességének fokozása!

A Retinolhoz hozzá kell szoktatnod a bőrt és más savakkal ( Aha, BHA, C vitamin ) egy rutinban nem használható!

Alkalmazás tipp: Kezdésként hetente legfeljebb kétszer használd a terméket, lehetőleg este. Fokozatosan növeld az alkalmazás gyakoriságát. Kerüld a szem és az ajkak környékét. Letisztítás után vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra majd gyengéden masszírozd be a bőrödbe.

Éld át bőrödön a Retinol komlplex bőrmegújító erejét!

Azonnali hatás a láthatóan finomabb pórusokért és a ragyogóbb, egyenletesebb bőrért!

A kifejezetten az alsó szemkörnyékre, az orca felső részére és az orrnyeregre tervezett DOCTOR BABOR Trip Pro-Retinol Eye Patch frissebb, ragyogóbb és revitalizáltabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, köszönhetően a háromszoros pro-retinol hatóanyag komplexnek és a finomító niacinamidnak.

Én már teszteltem! Nézd meg a videót a Zita Szépségszalon Facebook oldalán!

Fedezd fel a BABOR legújabb gyorsan felszívódó, vegán szérumát a peptidek erejével:
+ stimulálja a bőr összes kollagéntípusát
+ elősegíti a bőr megújulását és javítja a bőr rugalmasságát
+ feszesítő és kisimító hatás

A Collagen-Peptide Serum remek kiegészítője a Retinol, a Collagen Booster és a Detox vitamin krémnek, ha intenzívebbé szeretnéd tenni bőröd liftingjét!

Keresd a Zita Szépségszalonban!