Friss, egyenletes bőrfelszín otthoni ápolásban!

Te beiktattad már őszi bőrápoló rutinodba a gyümölcssavakat?

AZ UV szegény idő beálltával újra nekiláthatunk bőrünk megújításának. A mélyebb rétegeket érintő hámlasztás kozmetikai protokoll, de a bőrfelszín felfrissítő hámlasztását bárki biztonsággal otthon is elvégezheti.

Erre kiválóan alkalmas a DOCTOR BABOR AHA PEEL PADS

AHA tartalom 5.1 %

60 db gyümölcssavval átitatott korongocska gondoskodik arról, hogy bőröd egyenletesebb legyen, finomodjanak a pórusok és a barázdák.

A bőr felső rétegeiben fellazítja a sejtek közti kapcsolódást és ezáltal elősegíti a sejtmegújulást, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét.

Kiválóan alkalmas keratosis pilaris kezelésére is ( kamaszkorban előszeretettel jelenik meg az orcákon és a felkaron, valamint a combon apró piros dudorok formájában ,de a felnőtt lakosság 40 %-át is érintő bőrprobléma, amely abból adódik, hogy a szőrtüsző nyílását eltömíti a szervezet által túltermelt keratin)

Az AHA Peel pads-sal való áttörlés segíti a púpocskák kiürülését és újra egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Halványítja pigmentfoltjaidat, ezáltal egy egységesebb, szebb bőrfelszínt eredményez.

Hetente 1-2 alkalommal, arctisztítást követően, szemkörnyéket kerülve óvatosan töröld át az arcot egy párnácskával,5-10 perc után öblítsd le vízzel. Ezután folytasd szokásos bőrápolási rutinod.

Ha makacs pigmentfoltjaid vannak, segítséget nyújthat a Doctor Babor Age Spot Corrector, mely aktív összetevőivel csökkenti a melanin szintézist , elősegíti az egyenletes arcbőr megjelenését. E vitamin tartalma erősíti a bőr természetes védekező képességét a környezet által kiváltott oxidatív stressz ellen. Ellensúlyozza a bőr öregedése okozta hiperpigmentációt!

Ne felejts el reggelente Age Spot Protector SPF 30 fényvédőt alkalmazni, mely teljes körű fényvédelmet ad és még bőrünk antioxidáns folyamatait is támogatja. 

Éjszakai hámlasztás enyhe, 2%-os glikolsavval—Doctor Babor PRO AHA PEELING OVERNIGHT

Ezzel az enyhe peelinggel a legérzékenyebb bőrök is biztonsággal hámlaszthatók mechanikai irritáció nélkül.

Stimulálja a bőr saját regenerációs folyamatát, láthatóan üdébb bőrfelszínt eredményez!

Használd hetente 1 vagy 2 alkalommal este, arctisztítás után. Vidd fel szérumszerűen az arcra, nyakra és dekoltázsra.

ÉJSZAKÁRA HAGYD FENN, HOGY KIFEJTSE A HATÁSÁT!!

SEMMILYEN MÁS KRÉMET NE HASZNÁLJ!

Másnap reggel kövesd a megszokott letisztítási és hidratálási rutinod!

VALAMENNYI TERMÉK KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ A ZITA SZÉPSÉGSZALONBAN, AHOL SZEMÉLYRESZABOTTAN LÁTLAK EL BŐRÁPOLÁSI TANÁCSOKKAL, TERMÉKMINTÁKKAL!