Fészekürítő Ampullatojás akció !

Friss bőrre vágysz tavasszal?
Akkor a BABOR Húsvéti Ampulla Tojás tökéletes társad lesz!

Az idei Tojásban is megtalálhatóak a rendkívül hatékony, luxus Precious Collection ampullák! Töltsd fel bőröd a Rose Gold Energy, Gold Volume és Platinum Lift ampullák segítségével, melyek már néhány másodperc alatt kifejtik hatásukat.

A Húsvéti Ampulla Tojás tartalma:

2 x Hydra Plus

– a ,,szomjoltó” intenzív hidratálást biztosít¬* védőréteget hoz létre amely megköti a bőrben lévő nedvességet *hyaluronsavat és növényi alapú hidratálókat tartalmaz, amely azonnal oltja a bőr szomjúságát.

2 x Algae Vitalizer

– a ,, szökőár” Vitalizál és hidratál *a plankton és alga kivonat felélénkíti a fáradt szöveteket, olyan a bőrödnek mint egy friss tengeri fuvallat.

1 x Perfect Glow

– ,,ragyogás” – intenzív hidratáló*azonnal sugárzó megjelenést biztosít, rendszeres használata javítja a bőr szerkezetér, megköti a szabadgyököket.

1 x Stress Control

– ,, a stressz menedzser”* enyhíti a stressz okozta bőrpírt és ráncokat * a multiaktív komplexum szabályozza a kortizon szintet, segít ellazítani az arcvonásokat, azonnali nyugtatást ad a bőrnek.

1 x Precious Collection – Rose Gold Energy

Tengeri eredetű poliszacharidok és alfa-glükánban gazdag hatóanyag segítségé‐vel támogatja a bőr vitalitását és sejtjei‐nek megújulását.

1 x Active Night

Éjszakai bőrregeneráció – a szépítő alvásért. A feketefűz kérgének és a fekete algá‐nak a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisban. Szarvasgomba ki‐vonatot is tartalmaz.

2 x 3D Firming

Tréning az arckontúroknak. Feszesebb, simább és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz az arcnak.

1 x Precious Collection – Gold Volume

Azonnali lifting hatás a szuharkivonatnak és a galaktomannánnak köszönhetően. Hidratál és védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a kávé őssejtek, duo-hialu‐ronsav és a szőlőből származó polifeno‐lok révén.

2 x Lift Express

,,esemény előtti” ampullaként is szoktuk emlegetni, azonnal és szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, a szemkörnyékiráncok 74%-kal csökkennek. Tapintható a fizikális feszesítő hatás! Ezt én nem is javaslom a kúrában este elhasználni, kivéve ha jelenésed van!! Ha nincs, tedd félre egy alkalomra, remek sminkalap lesz!

1x Precious Collection – Platinum Lift

Hétszeres hatóerő a bőr öregedése ellen: javítja a nedvességet, a szilárdságot, csökkenti a ráncok mélységét, fokozza a rugalmasságot, segíti a bőr védelmi funkcióit és regenerál. Köszönhetően a havasi rózsa őssejt kivonatnak, a galaktomannánnak és a szuharkivonatnak

A Húsvéti Ampulla Tojás belseje 2022-ben sem tartalmaz műanyagot! Ezzel a BABOR 3000 kg szén-dioxidot és 3000 kg műanyagot takarít meg!