Őszi bőrápolási rutinodba ajánlom!

A hűvösebb idő beköszöntével számos kihívással kell megküzdenie bőrödnek, azonban szerencsére az alkalmazható termékek tárháza is szélesedik!

Tudtad hogy a Retinol a hűvösebb évszakok hatóanyag-királynője?

Multifunkcionális hatóanyagként minden bőrtipus és bőrállapot rajongani fog érte! A Retinolt eredetileg elsősorban pattanások kezelésére használták, de mivel ,, mellékhatásként” erőteljes bőr öregedését lassító hatását tapasztalták, gyorsan az anti-age kozmetika keresett hatóanyaga lett.

Mit is tud a Retinol?

Mire kell vigyázni használata közben?

Kismamák nem használhatják!!!

A Retinol fényérzékenyíti a bőrt, ezért az őszi- téli hónapokban alkalmazhatjuk bátrabban, akkor is az éjszakai ápolásban. Nappalra fényvédő krém használata javasolt.

Érzékeny bőröket hozzá kell szoktatni, 1-2 cseppel érdemes kezdeni a szoktatást. Hámlás esetén  ritkábban, kevesebbet adagolva kell használni, de megéri az odafigyelés, mert a Retinolról hivatalos adat, hogy 125 féle bőrbetegségben segített!

Mi a kozmetikában természetesen szépítő hatását szeretnénk élvezni!

Figyelmedbe ajánlom az alábbi termékeket ebben a témában:

DoctorBabor Power Serum Retinol Ampulla

Ez az új ampulla két erős hatóanyagot, a retinolt és a biometrikus tripeptid 1-et kombinálja , hogy hatékonyan leküzdje a bőr öregedésének minden jelét és javítsa a bőr általános textúráját.

Kifinomult innováció az azonnal simább bőrért!

Egy hetes kúra

Doctor Babor Pro Retinol Concentrate

Ez a szérum csepegtetős üvegben található,így tetszés szerint tudod adagolni hosszú távú bőrápolásban is, krémed alá hatásfokozónak!

Két rendkívül aktív, stabil, retinol elővegyületet tartalmaz, amelyek a bőrben retinollá alakulnak.

Erőteljesen segíti a kollagén szintézist ,új bőrsejteket hoz létre, finomítja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és tónusát!

Megelőzi a környezeti stressz okozta öregedést.

Doctor Babor Detox vitamin krém

Fáradt ,elcsigázott bőrök felvidítója ez a hatóanyagokban rendkívül gazdag krém.

Kiegyensúlyozza a stresszes, fáradtnak tűnő bőrt, helyreállítja vitalitását, ragyogását.

A bőr felszine láthatóan ragyogóbb, frissebb lesz.

A retinol melllett olyan értékes hatóanyagokat találunk még mint a C és E vitamin amelyek természetes módon védik a bőrt az oxidatív károsodásoktól, a kerti zsázsa, amely a környezeti stressztől véd és  a Nori alga amely az UV sugárzás ellen óvja a bőrt.

Minden Babor terméket készletről elérsz a Zita Szépségszalonban!