SKINCARE MAKE UP Trendsmink – 2024 

Szerezd be az idei nyár fantasztikus textúrájú Babor rúzsait!

Speciális olajokban oldódó peptidekkel a hidratált, dús ajkakért.

Mágneses záródás, így a táskádban nem veszik el a kupak! Luxus csomagolás!

Eternal Grace azaz időtlen elegancia – idén a luxus rúzsok különleges kiadásával ünnepeljük a BABOR smink kínálatának szívét, lelkét.

A sokak által kedvelt krémes rúzs textúra speciális olajban oldódó peptiddel dúsítva hidratálja és ápolja az ajkak finom bőrét. A rúzs növeli az önbizalmat és gyönyörűen puhává varázsolja az ajkakat. Aprócska mozdulat, hatalmas hatással! Még Nefertitiről és Kleopátráról is ismert volt, hogy a „stylo d’amour-t” használták.

A 2024-es kollekciót 4 olyan nő ihlette, akik koruk stílusikonjai voltak – és a mai napig képviselik a kecsességet, a női erőt, az érzékiséget és a csábítást. Ez a 4 rúzs egyszerűen ellenállhatatlan, luxus fém borítással érkezik, haute couture design-nal és mágneses záródással.

A rúzsok puha textúrája könnyedén siklik az ajkakon, puhává és rugalmassá téve azokat, miközben különleges hatóanyagokkal ápolja azt: vad mangóvajat, gránátalma kivonatot és speciális olajban oldódó peptideket tartalmaz, amelyek hidratáló és feszesítő hatást biztosítanak. Vegán és tiszta formula.

Elérhető színek:

01 ON THE BEACH WITH BRIGITTE – ellenállhatatlan mályvás árnyalat

02 BREAKFAST WITH AUDREY – városi rózsa árnyalat

03 DIAMONDS FOR MARILYN – csábító rózsásan-vörös árnyalat

04 IN LOVE WITH GRACE – élénk korall árnyalat

Teszteld, vásárold meg a Zita Szépségszalonban!