Újra szettben a hidratálás nagymesterei!

A DOCTOR BABOR Hyaluron Infusion és Hyaluron Cream hatékony összetevői alaposan hidratálják a bőrt, belülről töltik fel és 24 órán át megkötik a nedvességet.

Szerezd be a Hyaluron Cream és Hyaluron Infusion verhetetetlen párosát egy szettben kedvezményes áron, melyek biztosan a nyári bőrápolási rutinod alapkellékei lesznek!

1.lépés:

A Hyaluron Infusion egy speciális hidratáló szérum a bőr azonnali és hosszantartó, intenzív hidratálásáért, mely egyúttal fokozza a bőr rugalmasságát és segít csökkenteni a szárazság miatti ráncokat.

Az erőteljes aktív összetevő tartalmú Hyaluron Infusion szérum hármas hialuronsavval és HY 3 peptidekkel hidratálja a bőrt. A HY 3 peptidek támogatják a bőr saját hialuronsavtermelését és a nedvességmegkötést. A 3-szoros hialuronsav és a különleges nedvességmegkötő NMF hidratáló komplex összetétel csökkenti a bőrön keresztüli vízveszteséget, így tökéletesíti a bőr hidratáltságát.

A Hyaluron krémmel együtt a bőr jobban hidratáltnak és rózsásan frissnek tűnik.

2.lépés:

A Hyaluron Cream  egy könnyű, 24 órás hidratáló krém, mely innovatív hatóanyagainak köszönhetően folyamatos és tartós hidratálást biztosít.

A HY 3 peptidek támogatják a bőr saját hialuronsavtermelését, és a nedvességmegkötést. A 3-szoros hialuronsav csökkenti a bőrön keresztüli vízveszteséget, ezáltal fokozza a bőr hidratáltságát. A természetes biopolimerek láthatatlan filmként szintén tökéletesítik a bőr nedvességtartalmát. Folyamatosan adagolják a nedvességet a bőrnek, és meg is kötik, 24 órás nedvességtároló hatásukkal.

Keresd a Zita Szépségszalonban vagy vásárold meg itt:

Először szívesen tesztelnéd?

Termékminták ingyenesen elérhetők a Zita Szépségszalonban!

Plusz jó hír: A hyaluron krém 15 ml-es utazó méretben is elérhető!