Bemutatkozás

Király Zita kozmetikus mester

Hivatásom a bőrszépítés, melyet 1989 óta próbálok a tökéletesre fejleszteni. Hiszem hogy a jól megválasztott szalonkezelés és az egyénre szabott otthoni ápolás tartós, szép eredményeket szül.

2001-ig több professzionális cég termékeivel dolgoztam, mindig rendszerben , lehetőség szerint a vendéget a házi ápolásba is bevonva. Több kedvenc termékem is volt, de soha nem találtam meg egy kozmetikai márkánál sem azt a termékválasztékot, amire szükségem volt, vagy ha nagy volt a kínálat akkor a krémek állagát nem szerettem hatásuk ellenére.

A legfontosabb persze a bőrre gyakorolt hatás, de a vendég szempontjából lényegesen nagyobb élményt nyújt a kezelés egy kiváló minőségi anyaggal, legfőképp a masszázsnál, ami ugye a kezelés lelke.

2001-ben találkoztam a Baborral, megtalálva azt amit kerestem. A Babor termékek a legmagasabb igényeket is kiszolgálják, a kezelés élmény vendégnek,kozmetikusnak egyaránt és az eredmények meggyőzőek.

Rendszeresen képzem magam itthon és több alkalommal jártam a Babor németországi központjában Aachenben is intenzív képzéseken, melyek nagyon inspirálóak voltak számomra.

Azt a professzionális munkamenetet és környezetet igyekszem átadni vendégeimnek, amit a Babor megálmodott .

Munkámat a magyarországi forgalmazó 2004-ben Babor Aranyrózsa díjjal ismerte el és már 8 . alkalommal kaptam meg az Év Babor Kozmetikusa díjat.

Szalonomat a magyarországi forgalmazó Babor Gyémánt szalon címmel jutalmazta, mely a márkához méltó szalonmegjelenést tükrözi.

A Babor kezeléseken kívül lézeres mezoterápia,mikrotűs és mikrodermabráziós kezelések is elérhetők szolgáltatásaim kínálatában.

Továbbra is nyitott vagyok új eljárásokra, melyekkel még látványosabbá és tartósabbá tudom tenni a kezeléseim eredményét, melyek tökéletes relaxációra alkalmas környezetben történnek.