Aesthetic Focus Laser

Az arcunk harmóniáját néha csak egy-egy zavaró ránc, vagy probléma töri meg.

Ebben az esetben nyújt hatásos megoldást az Aesthetic Focus Laserrel végzett lokális ránc illetve probléma megoldó kezelés.

A hatóanyag mindkét kezeléshez a TRIPLEX hyaluronsav, amely 100%-ig természetes, így a bőrünk egészségét nem veszélyezteti.

Mind a két kezelés kúraszerűen alkalmazható, így nem lehet egyetlen alkalommal „túltölteni” a kezelt felületet! Nem alakulhatnak ki furcsa, eltorzult formák, sem az ajkakon, sem a mély redők környékén. A hyaluronsav garantáltan a beütés helyén marad, így az eredménye garantált.

A sikeres kezelés záloga

Triplex Hyaluronsavas ajakfeltöltés

A hyaluronsav egy 100%-ban természetes anyag. A hyaluronsav bejuttatása az ajak megfelelő rétegeibe a speciális MESO LASER mélyen dolgozó HIGH-TECH ELEKTROPORÁCIÓ segítségével történik, majd a lézer fényének hatására a hatóanyagot aktiváljuk, mely ennek hatására megduzzad és szép egyenletesen feltölti az ajkadat 

A kezelés 100% fájdalommentes (mint a lézeres mezoterápiás kezelések). A kezelés eredményének tartossá tétele érdekében, több lépésben (kúraszerűen 4-6 alkalommal) kerül bevitelre a hatóanyag. Ezt a 4-6 alkalmat max. 4 hét alatt szükséges elvégezni, majd a kúra után, érdemes két hetente egy alkalommal fenntartó kezelést végezni. Intenzívebb eredmény elérése esetén, a 4 hét alatt akár 8 alkalmas kúra is végezhető. A fenntartó kezelés ez esetben is szükséges.

LOKÁLIS ráncfeltöltés

A másik AESTHETIC FOCUS LASER-rel végezhető kezelés nem más, mint a LOKÁLIS ráncfeltöltés. A hatóanyag, ami segít a hangsúlyos, mély ráncokat feltölteni szintén a triplex hyaluronsav. A HIGH-TECH ELEKTROPORÁCIÓ segítségével, itt is az irhába juttatjuk be a hyaluronsavat, de ezúttal ARGIRELIN PARAZSÁZSA azonnali ránctalanító ampullakoncentrátumot is adagolunk hozzá. A hatóanyag bejuttatás után a lézerrel stimulálva a hatóanyag megduzzad és a szájdúsításhoz hasonlóan feltölti a mély barázdát is.

Nagyon hatékonyan kezelhetőek vele a nevető és mérges ráncok, de például a dohányzóráncok is szépen kisimulnak tőle!

A kezelést kúraszerűen, 4-6 alkalommal érdemes elvégezni a hosszantartó eredmény érdekében. Ha próbáltál már lézeres mezoterápiás kezelést, akkor tudod, hogy a speciális lézerfénynek köszönhetően a bőr nem károsodik, a kezelés nem jár fájdalommal, az eredmény pedig azonnal látszik! Ez köszönhető a szuperprémium minőségű Age Attraction termékeknek is, amelyek orvosi tisztaságú, magas hatóanyag koncentrátumú készítmények.

 

Mivel segítheted elő az eredményt az otthoni ápolás során?

Hyaluron3 és/vagy Youthing Elixir Supreme szuperkoncentrátumok használatával a célzott területen.