CW Laser

Az arc lézerrel történő biológiai bőrfiatalítása, az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít. A CW Laser méltó ellenfele lett a legkomplexebb lézerkezelési eljárásoknak, sőt rendkívülisége mellett szól az is, hogy kezelései relatíve fájdalommentesek, gyógyulási idő nélkül kivitelezhetőek.

A Hyaluronsavas ráncfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták azok pár hónapig  tartó mechanikai kitöltéséhez.

A Hyaluron Max Skin Boost és a Meso Delux kezelésekkel szintén feltöltést végzünk, ezúttal azonban nem csak egy ránc mechanikai kitöltésére alkalmazzuk, hanem egy egyedi, penetrációt fokozó előkészítést követően, lehetőségük nyílik az arc bőrének teljes felületén való intenzív és egyenletes bepréselésére.

A jó minőségű, megbízható helyről származó hyaluronsav teljesen veszélytelen a bőr számára, és rendkívül jó töltőanyag. Igen jó nedvesség megkötő, és a bőr szöveteibe jól beágyazódó tulajdonságának köszönhetően méltán alkalmas is erre a feladatra. Bizonyos idő elteltével minden mellékhatás nélkül felszívódik.