Ionto-GlowSolution Reverse Needling

A tökéletes ragyogás

High-End Technologie Made in Germany

Az IONTO-COMED új GlowSolution Reverse Needling kezelése egy formabontó eljárás, mely megújítja a teljes bőrfelszínt, javítja a bőrtónust és tartósan csökkenti az öregedés jeleit kipirosodás és mellékhatások nélkül akár 60 perc alatt. A 4 innovatív technológiát ötvöző, egymást követő kezelési lépés hatását az egyes funkciókhoz kifejlesztett hatóanyag-koktélok fokozzák.

Az IONTO COMED által újonnan kifejlesztett LDM (lokális dinamikus mikromasszázs) technológiáról van szó, valamint a 10 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok alkalmazásáról.

A tökéletes ragyogást a következő négy kezelési funkció biztosítja:

1. GlowPurify

lágy, alapos sminkeltávolítás aktív tisztítófolyadékkal és vákuummal egy speciális szilikon kefe segítségével. A vákuum egyidejűleg a nyirokkeringést is fokozza.

2. GlowPolish

intenzív, gyümölcssavas hámlasztás gyémántkoronggal, amelyen a kristályok különleges módon vannak kialakítva, elrendezve. A kezelés során a gyémántfejjel eltávolított, a savval feloldott elhalt hámréteget a vákuum elszívja.

3. Reverse Needling

regenerálás mezoterápiával : vadonatúj, világszerte egyedülálló Glow-Needling DIP technológia segítségével kontrolált mennyiségű és mélységű mikrosérüléseket okozunk a bőrtípusnak megfelelő tűvel ( nano-pad, műanyag vagy fém tű). A mikrosérülések segítenek a bőr természetes gyógyító, regenerációs folyamatait beindítani, mely során körülbelül 300-400%-al nő a kollagén termelődése.

4. GlowPush-up

dinamikus impulzusmasszázs: egy pulzáló vákuum által áramoltatott folyadékon alapuló eljárás, mely kötőszöveti és SMAS-masszázst végez két lépésben.

  1. hatóanyagbevitel ( szérum/ampulla )
  2. két összehangolt masszázsszekvenciában a pulzáló vákuum intenzív fitnesz edzésként hat a bőrön. A szövetet a vákuum szívó hatása egy másodpercen belül akár 12-szer is felemeli és elengedi, ez összehasonlítható egy enyhe, villámgyors gyúrással.

A GlowSolution Reverse Needling 4 kifinomult professzionális technológiát ötvöz, amelyek egymásra épülve bőrmegújító, rendkívül hatékony, azonnal látható kezelést biztosítanak minden bőrtípus számára.

Az új IONTO GlowSolution Reverse Needling első helyezettje lett az „Európai Egészség és Spa Díj” ( European Beauty&Spa Award ), „Legjobb Termék Innováció” kategóriában, 2020-ban,

A négy egymást követő lépésben, négy különböző innovatív technológiával történik a kezelés. A készülék minden eljáráshoz külön kéziegységgel rendelkezik, ugyanakkor az egyes kéziegységeken keresztül a megfelelő technológiára szabott hatóanyag-koktélt célzottan felviszik a bőrre. A sejtregenerációt elősegítő eljárás minden fázisánál szabályozható a vákuum és folyadékadagolás, valamint választhatunk két ajánlott fényterápia közül. Az IONTO-GlowSolution Reverse Neeling, egy olyan komplett kezelést biztosító hidrodermabráziós eljárás, mely magába foglalja a tisztítást, a kémiai savas és mechanikai gyémántfejes hámlasztást, a bőrregenerálást egy vadonatúj, világszerte egyedülálló Glow-Needling DIP technológiával, a vákuummal végzett nyirokmasszázst, valamint egy dinamikus impulzusmasszázst. A 4 professzionális technológia és a hatóanyag-esszenciák egyedi kölcsönhatása egy üdébb, teltebb, egyenletes tónusú, feszesebb bőrt eredményeznek kíméletesen és fájdalommentesen, és a korábban kozmetikai kezelések során érintetlenül maradt, SMAS réteg kontrakcióját.
SMAS – a bőrnek azon rétege, ami elválasztja a kötőszövetet az izomszövettől. Ezen réteg átstrukturálásával kaphatjuk meg az igazán eredményes és tartós arclifting hatást.

Mi az a SMAS réteg, miért fontos annak a kezelése?

A bőrünk, amely teljes testünket borítja, valójában a legnagyobb szervünk, és azáltal, hogy elválasztja a testet a külvilágtól, kapcsolatot is tart vele. Felépítése éppen ezért egy bonyolult és nagyon finoman szabályozott folyamat eredménye. Három rétegből áll: a felhám feladata a bőr legfelső védő rétegének fenntartása a pusztuló szaruréteg folyamatos megújítása által. Az irha laza rostos kötőszövet, kollagén és rugalmas rostokból és kötőszöveti sejtekből áll, szerepe a bőr rugalmasságának és tartósságának biztosítása. A bőralja kollagén rostos támasztó oszlopokból és főleg zsírsejtekből áll, fő feladata az energiaraktározás, hőszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása. A bőr három rétegét egy erős kötőszöveti lemez (aponeurózis) kapcsolja össze az alatta levő izomréteggel, amely jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz és szerepe van a bőrrétegek feszességének szabályozásában. Az irha mély rétegét, a bőralja kollagén-rostos támasztó oszlopait és az izmos aponeurózist együttesen SMAS rétegnek (superficial muscular aponeurotic system) nevezzük.

Ahhoz hogy az arc bőrének összes rétegét megfelelően alátámasszuk, 3 réteg kollagén termelését érdemes fokozni: a legfelületesebb réteg kb. 1,5 mm mélyen helyezkedik el a felületes irharétegben, és mivel közvetlenül a hámréteg alatt található, feszesítésének fontos szerepe van az apró ráncok, szarkalábak kisimításában. A középső réteg a 3 mm mélységben levő mély irharéteg, a legmélyebb pedig a 4,5 mm mélyen levő SMAS réteg, amelyekben a kollagén termelés fokozása már a kötőszöveti zsír és kötött nedvesség alátámasztását és feszesítését eredményezi. Ezekben a mélységekben már nem az apró ráncok felületi feltöltéséről van szó, hanem a kötőszöveti támasztó struktúra teljes átdolgozásáról, aminek hatására a bőr szerkezete tömöttebbé válik, a nagyobb kollagén tartalom miatt képessé válik több víz megkötésére, így rugalmasabb és feszesebb tapintatot eredményez.

Előnyök:

Szeretne egy látványos, hatékony kezelést ?

A GlowSolution Reverse Needling kezelés minden bőrtípusnál alkalmazható különösen az alábbiaknál: