IONTO – SONO LDM Lokális Dinamikus Mikromasszázs

Az IONTO –SONO LDM egy speciális kozmetikai kezelő készülék, amely az ultrahang technológia alapján került kialakításra.

A készülék eltér a hagyományos ultrahangkészülékektől és nemcsak a hagyományos ultrahangkezelést kínálja, hanem ezen felül még két új technológiát is, amelyek a kezelések hatékonyságát jelentősen megnövelik.

Az IONTO COMED által újonnan kifejlesztett LDM (lokális dinamikus mikromasszázs) technológiáról van szó, valamint a 10 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok alkalmazásáról.

AZ IONTO-SONO LDM technikai újításai:

1,3,10 MHz frekvencia –célzott ultrahang behatolás a megfelelő bőrrétegbe

LDM technológia- 1,3,10 MHz nagy sebességű váltogatása , amely fokozott feszesítő és kisímító hatású

Együttes hatásuk 1 és 3 MHz + LDM :helyreállító | 3 és 10 MHz +LDM : megfiatalító

A kozmetikában eddig az 1MHz ÉS 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok kerültek alkalmazásra, amelyek 3, illetve 1 cm mélyen tudnak behatolni a testbe és ezáltal nem a bőr felső, hanem a mélyebb területek nyelik el az energiáját.

Az 1 MHz elsősorban fonoforéris (semleges és vízben nem oldódó hatóanyagok bejuttatása, erős hatással a sejtmembránok áteresztőképességére) félérték behatolási mélység kb 3 cm

A 3 MHz elsősorban a szövetek erősítésére és megemelésére, erős mikromasszázsra alkalmazzuk, félérték behatolási mérték kb 1 cm

A 10 MHz (új! ) elsősorban a bőr felső rétegeinek kezelésére alkalmazható, ahol az öregedési folyamatok zajlanak, behatolási mélysége kb.0.3 cm

Az ultrahang és a mikromasszázs hatása tovább fokozható az LDM –technológia segítségével, melynek frekvenciái nagy sebességgel váltakoznak. Ennek köszönhetően olyan hatások jönnek létre, amelyeket hagyományos ultrahang készülékkel nem lehet elérni.

TERMIKUS HATÁSOK
BIOKÉMIAI HATÁSOK
MECHANIKAI HATÁSOK

10 MHz – mikromasszázs a bőr felső rétegeiben

3 MHz  -aktiválja a makrofág sejtek termelődését, amelyek serkentik a fibroblasztok képződését

1 MHz –

Az LDM módszeren belül tehát lehetőség van ugyanazon intenzitás mellett 1MHz-ről 3 MHz-re vagy 3 MHz-ről 10 MHz-re módosítani az ultrahang frekvenciáját, amely egyedülálló lehetőséget kínál az ultrahang mikromasszázs-hatásainak dinamikus modulására!

Milyen típusú bőrre alkalmas a kezelés?

Nézd meg a kezelés bőrre gyakorolt hatását bemutató videót itt!

Mit várhatok a kezeléstől?

Egyéb bőrgyógyászati kezeléseket támogató programok:

Esztétikai kezelések után az ultrahangos kezelés javíthatja a hegek gyógyulását, növeli a hatóanyagok beszívódását a bőrbe, csökkenti a duzzanatokat.

Arcfeltöltő anyagok injekciózása előtt a bőr előkészítése az injekció jobb hatóanyag felszívódása érdekében szövetlazító programmal.

Arcfeltöltő anyag becsomósodása esetén stimuláló ultrahang kezelés a töltőanyag gyorsabb lebomlásához.

Az ultrahangkezelés ellenjavallatai:

Az Ionto Sono LDM kezelés számtalan felhasználási területet kínál, önálló kúraként vagy kezelésekbe beillesztve is alkalmazható.

Az aktuális árakról bővebb információ az ÁRLISTA oldalon található.

*A Bio-cellulóz maszkot kifejezetten elektrokozmetikai használatra fejlesztették ki, egyedülálló viszkoelasztikus tulajdonságának köszönhetően ,, második bőrként” illeszkedik az arcra kezelés során.

A maszkok különböző bőrtípusokhoz alkalmasak és többféle hatóanyag koncentrációval vannak gazdagítva.

Cseresznyevirág maszk

Csökkenti a bőrpírt, hidratálja és megnyugtatja a stresszes és irritált bőrt.

Zöld tea maszk

Antioxidáns tartalmának köszönhetően tisztító, méregtelenítő és bőrnyugtató hatású. A gyulladáscsökkentő zöld tea és a sebgyógyító hatású kamilla optimális választás például arctisztítás utáni bőrnyugtatásra, vagy rozáceás bőr nyugtatására.

Kaviár Q10 maszk

Csökkenti a bőröregedés jeleit, visszaállítja a szövetek rugalmasságát, használata fiatalosabb és egészségesebb arcbőrt eredményez. A Q10 koenzim hatóanyaga energiával látja el a sejteket, nátrium-aszkorbil-foszfát tartalma pedig bőrhalványító funkciókkal rendelkezik, mivel gátolja a melanin szintézist.

Mélytengeri maszk

A hidratáló hatású maszk hínárkivonatot és ásványi anyagokban gazdag mélytengeri vizet tartalmaz, melyek élettel töltik fel a bőrt.

Kollagén maszk

A nagy dózisú kollagént tartalmazó maszk luxuskényeztetést nyújt a bőrnek, a bőröregedés első jeleit hatékonyan kezeli. Regeneráló tulajdonságával csökkenti a finom ráncokat, simábbá varázsolja a bőrt.

Hyaluronsavas maszk

A Hyaluron maszk a legideálisabb választás a dehidratált bőr számára. Aktív hatóanyagai értékes tápanyagokkal és nedvességgel töltik fel a bőrt. A nagy dózisú hyaluronsav fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását , friss és feszes tónust biztosít.

BEETOX maszk

A méhméreg és a méhkirálynő eledeléül szolgáló méhpempő csodálatos kombinációját adja a fiatalság elixírjének. A BEETOX a botox természetes alternatívájaként tekinthető. A méhek által termelt méreg, az apitoxin serkeni a bőr feszességéért felelős rugalmas kötőszöveti rostok fehérjéinek termelődését, a kollagén és elasztin állomány növekedését.