Lézeres mezoterápia

A lézeres mezoterápia egy intenzív kollagénindukciós eljárás, melyben ötvözzük a nagy teljesítményű lézer technológiát az eredeti orvosi elektroporációs technológiával.

A lézeres mezoterápia az esztétikai kozmetika innovációja, különlegesen eredményes területnek számít a hatóanyag bejuttatás és a kollagén-termelést megvalósító fibroblaszt sejtcsoport stimulációja területén.
A kezelés következtében jelentősen megnő a bőr kollagéntermelődése, a kollagénrostok úgymond alábélelik a bőrt, a hatóanyagoknak köszönhetően javul a vízhiányos állapot.

A kezelések eredményeképpen megemelkednek az addig petyhüdtebb szövetek, a bőr textúrája feszesebb, tömörebb, egészségesebb kinézetű lesz.

A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a nagy teljesítményű lézer hatása,másik a mezoterápiával mélyebb szöveti rétegekbe bevitt hatóanyag melynek alapja a három molekulaméretű hyaluronsav és az őssejtes argirelines (természetes botox hatás) koncentrátum, mely anyagokat az alkalmazott technológia miatt többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr. A hatóanyagok bejuttatása a bőrbe azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatása pár nap elteltével látható és még tartósabb eredményeket képes elérni.

A lézeres mezoterápia a páciens részére teljesen fájdalommentes és már egy alkalom is látványos eredményeket képes produkálni.

3 év Lézeres mezoterápia lenyűgöző eredménye.

A modell 3 éven keresztül heti rendszerességgel kapott Age Attraction Lézeres mezoterápia arckezelést, otthoni ápolásban Hyaluron 3 szérumot és Youngernizer arckrémet használt!

Azt hiszem az eredmények önmagukért beszélnek, figyelembe véve a modell korát és a kiindulási bőrállapotot!